TRI RUKE d.o.o.
 
Automatski parkirni lanac

općenito
tehnički podaci
reference


kontakt:
elektronika
Branimir Lozo
098 1626 452
elektronika@triruke.hr

Općenito


 

NAPOMENA: PROIZVOD NIJE RASPOLOŽIV

Automatski Parkirni Lanac (APL) je uređaj koji služi sprečavaju pristupa drugih vozila Vašem parkingu ili prolazu. Jedino Vi i korisnici po Vašem izboru moći ćete nesmetano koristiti Vaš parking ili prolaz.

Uređaj se sastoji od dva metalna stupa (visine cca 70cm i promjera 30cm) između kojih je rastegnut lanac. Položaj lanca kontrolira elektromotor.

Lanac je moguće spustiti pomoću daljinskog upravljača (privjesak za ključeve), pomoću prekidača iz kuće ili neke slične bliske prostorije (npr. Porta), pomoću vozila prilikom izlaska (senzor).
Količina daljinskih upravljača, lokacija za aktiviranje iz kuće, garaže... Senzora nije ograničena i ovisi o Vašim željama.
Daljinski upravljač je kodiran.

U stupovima se nalazi sva potrebna elektronika i mehanika tako da je za instalaciju nužan samo izvor električne energije (priključak na 220V).

Uređaj sadrži i sustav svjetlosnog upozorenja kada se lanac spušta ili diže, te senzor koji onemogućava dizanje lanca ako se iznad lanca nalazi neki objekt (vozilo, predmet, čovjek...).

APL je projektiran i proizveden u Zagrebu, dakle potpuno hrvatski proizvod i na taj način podupire hrvatsko gospodarstvo.
Garancija na funkcionalnost godinu dana – servis osiguran.

Obzirom da mi proizvodimo uređaj - od ideje do rješenja, uređaj možemo u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama i zahtjevima - niste ograničeni na ono što je proizvedeno već na ono što želite.
Automatski parkirni lanac Automatski parkirni lanac Automatski parkirni lanac Automatski parkirni lanac
InDATA tehnologije d.o.o.